Zi de coşmar pentru zeci de mii de britanici, din cauza grevei angajaţilor din transportul feroviar – cea mai mare din ultimii 30 de ani

Greva din transporturi i-a trimis pe unii londonezi la birou pe biciclete. Alţii au aşteptat autobuzele foarte aglomerate sau au folosit maşinile personale.

Capitala Marii Britanii a semănat cu o zi din timpul pandemiei, cu străzi aproape pustii, cafenele şi magazine închise, spre nemulţumirea multora.

Unii au prevăzut că va fi haos şi şi-au adaptat programul de lucru.

O să întârzii la muncă, dar avem angajaţi care au dormit în clădire noaptea trecută, aşa că vor fi de ajutor să începem ziua, pentru că lucrez într-un spital şi facem operaţii şi nu putem să anulăm operaţiile“.

Pe de altă parte, angajaţii din transporturi susţin că nu ei sunt vinovaţi pentru declinul economiei.

Am declanşat greva pentru că ne-am dat seama că nu putem plăti cu pensiile noastre, cu termenii, condiţiile şi salariile noastre şi să fim sacrificaţi din cauza unei pagube în economie, care nu a fost provocată de noi“.

Totuşi, premierul Boris Johnson a declarat chiar la începutul şedinţei de guvern că astfel de greve sunt o greşeală şi nu sunt necesare, mai ales că guvernul a sprijinit industria feroviară în timpul pandemiei.

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.