Ziua Bucureştiului – Nicuşor Dan: Sper ca împreună să reuşim să transformăm Capitala României în ceea ce ne dorim cu toţii

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a transmis, marţi, un mesaj cu ocazia Zilei Bucureştiului, exprimându-şi speranţa ca administraţia, alături de locuitori, să dezvoltate oraşul în armonie cu trecutul şi să-l transforme într-unul “prietenos”.

20 Septembrie 2022, 15:03 (actualizat 20 Septembrie 2022, 15:15) Știrile TVR |

Nicușor Dan

“Bucureştiul împlineşte astăzi 563 de ani de la prima atestare documentară. Iubesc acest oraş pentru istoria sa, pentru clădirile şi monumentele care s-au încăpăţânat să reziste veacurilor şi vremurilor, nu de puţine ori nemiloase. Îmi place acest oraş pentru că musteşte de viaţă în zilele şi serile de vară când străzile sunt deschise. Teatrele, parcurile monumente istorice, Delta din inima oraşului, cafenelele şi ceainăriile sunt doar câteva dintre atracţiile care dau farmec Capitalei”, a afirmat edilul general.

Nicuşor Dan a adăugat că Bucureştiul este “mai presus de toate” casă pentru milioane de oameni indiferent de rădăcinile lor, de vârstă, de sex, de religie sau de convingeri.

“Ei sunt cei care muncesc aici zi de zi şi care merită astăzi urările de ‘La mulţi ani!’. Sper ca împreună să reuşim să transformăm Capitala României în ceea ce ne dorim cu toţii să fie: un oraş prietenos, dezvoltat în armonie cu trecutul, în care să ne dorim cu toţii să trăim”, a completat primarul general.

sursa agerpres

Source