Ziua Independenței, sărbătorită în Trenul Regal. Alături de Familia Regală se vor afla militarii Invictus, reprezentanţi ai Crucii Roşii, ai ISU, ai organizaţilor care au sprijinit refugiaţi din Ucraina

Garden Party, evenimentul monden de la Palatul Elisabeta, organizat an de an de Familia Regală pentru a sărbători Ziua Independenţei, a fost anulat şi anul acesta.

Mulţi simpatizanţi ai Familiei Regale aşteaptă de 3 ani acest eveniment şi îşi pregătesc din timp ţinutele, pentru că respectă un dress code, iar doamnele etalează cele mai frumoase pălării, ca la petrecerile de vară de la Buckingham.

În tren vor urca militarii Invictus sau alţii care au fost răniţi pe front, reprezentanţi sau voluntari ai Crucii Roşii, ai ISU, ai organizaţilor şi autorităţilor locale care au sprijinit refugiaţi din Ucraina.

Cei care doresc să întâlnească Familia Regală pot merge în gările în care va opri Trenul Regal.

Trenul Regal va pleca din Bucureşti la ora 11.00 şi va opri în patru gări. Prima oprire va fi în Gara Ploiești Sud, iar o oră mai târziu Familia Regală va ajunge la Buzău. A treia oprire va fi în gara Brăila, iar călătoria se va încheia la Galaţi, unde Trenul Regal va staţiona şi va putea fi vizitat timp de două ore de localnici.

10 Mai are o semnificaţie triplă pentru români: în 1866 şi-a început domnia primul Rege al României, Carol I. În 1877, România şi-a câştigat oficial independenţa, iar în 1881 ţara noastră a devenit Regat.

Source

Distribuie știrea