Adrian Mutu a fost operat de urgenţă, în urma unei crize de apendicită

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a fost operat de urgenţă în urma unei crize de apendicită şi nu va putea conduce de pe banca de rezervă formaţia giuleşteană la meciul din această seară cu FCU Craiova 1948 din etapa a 10-a a Superligii.

10 Septembrie 2022, 18:25 (actualizat 10 Septembrie 2022, 18:29) Știrile TVR |

Adi Mutu

Clubul a anunţat într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook că intervenţia chirurgicală a fost efectuată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

“Adrian Mutu a fost operat cu succes şi îi va susţine pe băieţi de pe patul de spital. Antrenorul nostru a suferit o intervenţie chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută. Îi mulţumim domnului doctor Constantin Oprescu şi tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Multă sănătate, Mister! Recuperare uşoară şi te aşteptăm cât mai rapid alături de noi”, se menţionează pe site-ul de socializare citat, acolo unde a fost postată şi o fotografie cu antrenorul pe patul de spital.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte formaţia FCU Craiova 1948, în această seară, de la ora 21:30, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a a Superligii.

Source