• Sun. Oct 24th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Barierele mai multor parcări publice, distruse în sectoul 4 al Capitalei

Aug 21, 2021

Rupte sau îndoite! Aşa au ajuns barierele mai multor parcări publice din sectorul 4 al Capitalei. Câteva persoane au fost filmate chiar în timp ce distrugeau barele mobile. Situaţia nu este nouă, spun autorităţile, care i-au făcut vedete pe internet pe cei care s-au…împiedicat de bariere. Imaginile vor ajunge la poliţişti.

21 August 2021, 19:48 |

Acest bărbat a rupt o barieră în câteva secunde… În altă zonă a sectorului 4 din Capitală, un biciclist trece direct prin bara mobilă care delimita o parcare. Sunt doar câteva dintre imaginile surprinse în ultimele două săptămâni de camerele de supraveghere instalate de autorităţile locale.

Cel puţin 7 bariere au fost rupte sau îndoite pe un singur bulevard din sectorul 4. Unele au fost deja reparate iar altele urmează să fie schimbate. Înlocuire unei bariere costă câteva mii de lei. Locuitorii din zonă sunt revoltaţi mai ales că toate reparaţiile se fac din taxele şi impozitele pe care ei le plătesc.

Imaginile vor fi transmise poliţiei pentru găsirea şi pedepsirea celor care au distrus barierele.

De luni, parcarea pe bulevardele din sectorul 4 al Capitalei îi va costa pe şoferi între 1 şi 2 lei pentru fiecare oră de staţionare.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *