Bucureștenii s-au înghesuit la vin fiert și fasole cu ciolan, după parada de Ziua Națională

Un pahar de vin fiert și o porție de fasole cu ciolan au mers de minune după parada militară de 1 Decembrie. Bucureștenii care au ieșit să se bucure de sărbătoarea națională au umplut târgurile de Crăciun organizate în Capitală după ce au admirat militarii la paradă. Atmosfera de sărbătoare a fost completată de mirosurile îmbietoare ale bucatelor tradiționale

01 Decembrie 2021, 17:50 (actualizat 01 Decembrie 2021, 19:16) |

După terminarea paradei militare, bucureștenii ieșiți la plimbare în zi de sărbătoare și-au îndreptat pașii spre Târgul de Crăciun organizat în Piața Universității. Cele mai căutate au fost căsuțele cu vin fiert și cele cu produse tradiționale.

Bucureștenii care au avut poftă de o fasole cu ciolan făcută la ceaun, așa cum cere tradiția de 1 Decembrie, s-au putut bucura de gustosul preparat în Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei. Un ceaun de 100 de litri a fost pus pe foc de cum s-a luminat. O porție a costat 18 lei.

După un prânz copios, mulți dintre vizitatori au ales să se dezmorțească la patinoarul din parc. O oră pe gheață a costat 10 lei.

Cele două târguri de Crăciun din Capitală vor fi deschise până pe 26 decembrie.

Source

Distribuie știrea