• Thu. Oct 21st, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc pe 1 septembrie în şedinţă comună. Participă Igor Grosu, preşedintele Legislativului de la Chişinău

Aug 30, 2021

Şedinţă comună a Parlamentului miercuri, de la ora 17.30, la începerea celei de-a doua sesiuni. Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, va susţine un discurs.

30 August 2021, 17:39 (actualizat 30 August 2021, 18:01) |

Palatul Parlamentului

Șeful legislativului de la Chișinău se va afla într-o vizită oficială la Bucureşti, alături de o delegaţie parlamentară, în perioada 31 august – 2 septembrie.

Este un răspuns la invitaţia adresată de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, se arată într-un memorandum intern aprobat sâmbătă de Biroul permanent al Camerei Deputaţilor.

‘Acţiunea îşi propune atât consolidarea relaţiei privilegiate dintre Legislativul român şi Parlamentul Republicii Moldova, cât şi reconfirmarea dorinţei celor două ţări de a încuraja cooperarea în vederea susţinerii proiectelor comune de interes major’, se arată în memorandum.

La solicitarea Ambasadei Republicii Moldova la Bucureşti, în proiectul de program al vizitei preşedintelui Parlamentului au fost incluse convorbiri cu preşedinţii celor două Camere, Anca Dragu şi Ludovic Orban, întrevederi bilaterale ale preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de comisii parlamentare, precum şi primirea la preşedintele Klaus Iohannis.

CUVINTE CHEIE

Articole pe aceeaşi temă

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *