Cristian Popescu Piedone, reacție după condamnare: Dacă acei părinți cred că eu le-am omorât copiii, așa să îi ajute Dumnezeu!

12 Mai 2022, 15:04 (actualizat 12 Mai 2022, 15:46) Știrile TVR |

”M-aș putea jertfi, dacă aș putea să le învii pe cele 65 de victime nu aș ezita, sunt alții care stau ascunși în spatele paravanelor, stă vidul de legislație și multe alte lucruri!, a declarat Cristian Popescu Piedone, în fața locuinței sale , după pronunțarea sentinței care îl trimite în spatele gratiilor pe o perioadă de 4 ani.

El și-a susținut în continuare nevinovăția, spunând că va merge la Penitenciarul Rahova „cu demnitate, onoare și respect”.

”Mai devreme sau mai tărziu multe alte lucruri vor ieși la iveală. Voi continua să lupt”, a transmis edilul, care a amenițat că va începe să facă dezvăluiri compromițătoare.

(w400) Postarea l

În același condiții ca în urmă cu 7 ani, ar fi semnat din nou autoritățile de funcționare ale clubului, a spus Piedone, invocând faptul că există un aparat de specialitate al primarului care ar fi trebui să facă verificările.

Instanța de judecată a formulat o sentința definitivă după aproape 7 ani de la incendiul din Colectiv în urma căruia 65 de persoane și-au pierdut viețile.

În prima instanță, Piedone primise 8 ani și șase luni de închisoare.

Source

Distribuie știrea