Cristina Tudorache, jandarm gălățean cu origini asiatice: De mică îmi doream să fiu cadru militar și a fost cu succes

Cristina Tudorache are 26 de ani, iar de un an este ofițer la Inspectoratul de Jandarmi din Galați. Până aici, nimic deosebit. Doar că tânăra atrage toate privirile prin exotismul ei. Cu părinți biologici chinezi, ea a fost adoptată imediat după naștere de o familie din Galați și, după încheierea studiilor, a avut un singur ţel. Să fie jandarm.

13 Martie 2023, 18:03 (actualizat 13 Martie 2023, 19:14) Știrile TVR |

Pe Cristina am întâlnit-o în curtea Inspectoratului de Jandarmi, alături de colegi și de comandantul unității. Un început de săptămână cu multe indicații și ordine care trebuie îndeplinite. Însă nimic nu este prea greu pentru ea.

E născută în vara lui 1997, când părinții biologici ai Cristinei se aflau în România cu afaceri. Au decis că bebelușul va avea o viață mult mai bună dacă rămâne aici și fetița a fost adoptată de o familie din Galați.

Cristina e pregătită pentru orice. Își dorește să plece într-o misiune internațională. Are pe lista de obiective să învețe limba chineză și să viziteze țara părinților ei.

Despre Cristina colegii au numai cuvinte de laudă.

Cristina iubește mâncărurile românești și se dă în vânt după borșul de găină.

Își dorește să își întemeieze o familie în România și, deși a avut oferte de a pleca din Galați, spune că îi e greu să părăsească orașul natal.

Source

Distribuie știrea