David Popovici înoată acasă, pentru ultima oară la juniori, la Campionatele Europene de Înot Juniori 2022. Cursa din calificările la 200 de metri liber, în direct la TVR INFO de la ora 10.20

David Popovici participă pentru ultima dată la Europenele de Juniori. Dublul campion mondial va participa la 6 probe. Competiţia se desfăşoară pentru prima oară în România şi este transmisă live la TVR1, de marţi până duminică, de la ora 17.00.|

05 Iulie 2022, 08:46 (actualizat 05 Iulie 2022, 09:11) Știrile TVR |

În această dimineață, în jurul orei 10.20, va putea fi urmărită în direct pe TVR INFO  cursa lui David din calificările la 200 de metri liber.

500 de sportivi din 42 de ţări se întrec pentru medalii la Campionatele Europene de Înot pentru Juniori 2022 de la Otopeni. Evenimentul este transmis în direct la TVR 1, în perioada 5-10 iulie, de la ora 17.00.

La început de iulie, sportul care a făcut să răsune Imnul României la Budapesta se mută în ţara noastră. În premieră, Complexul Olimpic de Natație Otopeni găzduieşte Campionatele Europene de Înot pentru Juniori. Alina Alexoi şi Cristian Mîndru ne însoţesc în turneul european, comentând transmisiunile în direct de la TVR 1.

Competiţia este preluată şi pe TVR Moldova (5-10 iulie, de la miezul nopţii).

De asemenea, cele mai importante momente ale probelor de concurs le vom vedea în jurnalele şi ediţiile speciale difuzate pe TVR INFO.

Dublu campion mondial la Budapesta, David Popovici înoată acum acasă, pentru ultima oară la juniori. Competiţia celor mai buni tineri înotători din Europa este aşteptată în toate ţările de pe continent. Vârstele de participare sunt între 14 şi 17 ani, iar ţara noastră este reprezentată de 12 fete şi 14 băieţi.

Campionatele Europene organizate de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern beneficiază de condiţii excelente de desfăşurare în ţara noastră – baza sportivă de la Otopeni este construită la cele mai înalte standarde şi deţine un bazin olimpic de înot, unul de sărituri în apă și încă trei bazine pentru recuperare și încălzire.

Source