Descoperire macabră în municipiul Oradea. Cadavrul unei femei a fost găsit ascuns într-o remorcă

Descoperire macabră în municipiul Oradea. Atenție sunt informații și imagini cu puternic impact emoțional. Cadavrul unei femei a fost găsit ascuns într-o remorcă. Șirul ororilor nu s-a oprit însă aici: sora victimei se află într-un apartament din apropiere, unde se pare că era sechestrată. Avea semne de lovituri pe corp și era malnutrită.

Din primele date din anchetă reise că cele două făceau parte dintr-o rețea de proxenetism și trafic de persoane. Polițiștii au deja un cerc de suspecți. Trei persoane sunt audiate.

Cadavrul a fost descoperit într-o remorcă, într-o parcare din Oradea. Era sub o prelată, într-un geamantan. Martorii spun că remorca a apărut acolo în cursul nopții. Poliția a fost alertată de către un locatar, care a fost deranjat de mirosul înțepător ce venea dinspre remorcă.

Din primele date reiese că tânăra a fost ucisă într-un alt loc, iar apoi cadavrul ei a fost mutat aici.

Cristian Ardelean, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor: Azi dimineață, la ora 7.00, în urma unui apel la 112, a fost găsit un cadavru într-o remorcă, geamantan de dimens mari. Este o persoană de sex feminin. Era în poziție ghemuită. Decesul s-a produs sâmbătă, urmează să se stabilească în urma autopsiei. Tot în urmă autopsiei vom ști ce a provocat decesul.

Zona a fost izolată, iar în scurt timp, oamenii legii au stabilit identitatea femeii și au găsit-o și pe sora acesteia, sechestrată într-un apartament din apropiere. Era bătută și abia mai putea vorbi. A fost dusă de urgență la spital.

Dr. Hadrian Borcea – medic-șef UPU SMURD Bihor: Este o tânără, vârsta nu este clară, undeva la vreo 20-30 ani, cu foarte, foarte multe leziuni la nivelul corpului, pe corp, cu semne clare de malnutriţie.

Tânăra sechestrată locuia în acel apartament închiriat, împreună cu alte două fete și un bărbat. Sunt indicii că ar fi făcut parte dintr-o rețea de prostituție. Toți trei sunt acum principali suspecți. Au fost duși la poliție și audiați.

Distribuie știrea