• Thu. Oct 21st, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Ghinion pentru Simona Halep la Cincinnati: S-a retras înaintea meciului din turul doi, din cauza unei noi rupturi musculare

Aug 19, 2021

Simona Halep, în prezent locul 13 mondial, s-a retras din turneul WTA 1.000 de la Cincinnati (Ohio) înaintea meciului din runda a doua cu americanca Jessica Pegula, din cauza unei ”mici rupturi musculare” la aductorii piciorului drept. Meciul cu Pegula urma să aibă loc la ora 2.00, în noaptea de miercuri spre joi.

19 August 2021, 08:11 (actualizat 19 August 2021, 08:36) |

Simona Halep, accidentată la Cincinnati / FOTO: http://www.j48tennis.net/

Simona Halep, care a ratat turneele de la Roland Garros și Wimbledon, dar şi Jocurile Olimpice, din cauza unei rupturi musculare la gamba stângă, survenită în turneul de la Roma în mai, a fost aproape de abandon în primul tur la Cincinnati, când a avut nevoie de îngrijiri medicale în setul al doilea al meciului cu poloneza Magda Linette. Simona a reușit să încheie meciul, pe care l-a și câștigat cu 6-4, 3-6, 6-1.

”Din nefericire, o scanare efectuată în cursul dimineții a arătat că am o mică ruptură musculară la aductorul drept şi în consecinţă ar fi prea riscant să joc”, a scris Halep pe Twitter înaintea meciului său cu Jessica Pegula.

Halep, 29 de ani, care a coborât pe locul 13 în clasamentul WTA în urma absenţei de trei luni din circuit, a precizat că se va menaja pentru a fi pregătită în vederea ultimului turneu de Mare Şlem al anului, US Open, care va debuta pe 30 august, la New York.

Fostul lider mondial obţinuse în primul tur la Cincinnati prima sa victorie după o pauză de trei luni şi jumătate.

Românca nu  mai câştigase un meci în circuitul WTA din 2 mai, când a învins-o în turul al doilea la Madrid pe chinezoaica Saisai Zheng, cu 6-0, 6-4. Apoi, Simona a pierdut în optimi (4 mai) în faţa belgiencei Elise Mertens, care s-a impus cu 4-6, 7-5, 7-5.

Pe 12 mai, în turul al doilea la Roma, Simona Halep abandona la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 în meciul cu germanca Angelique Kerber, din cauza unei rupturi musculare la gamba stângă.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *