Iarnă în toată regula în stațiunile de la munte. La Rânca a fost nevoie de intervenția drumarilor

Spectacol total al naturii în stațiunile montane de altitudine, unde ninsorile din ultimele zile au creat peisaje unice. Zăpada a adus bucurie cabanierilor, dar și a turiștilor care au avut parte de prima bătaie cu zăpadă din acest sezon. În Gorj, la Rânca, a fost nevoie de intervenția drumarilor pentru a ține drumurile funcționale, în timp ce în Prahova stratul de omăt măsoară 15 cm grosime la cota 2000 în Sinaia și dublu pe Vârful Omu.

26 Noiembrie 2022, 18:27 Știrile TVR |

Peisaj de poveste surprins la cota 2500 pe Vârful Omu, unde a nins viscolit în ultimele zile, iar zăpada a format adevărate dune în zona stației meteo. De zăpadă s-au bucurat și turiștii care au urcat la cota 2000 în Sinaia, care au încins o bulgăreală urmată de o cană cu vin fiert.

Turiștii au profitat de decorul de iarnă și l-au imortalizat în zeci de fotografii numai bune de postat pe rețelele de socializare.

Și în stațiunea gorjeană Rânca, zăpada s-a așternut. Meteorologii anunță că ninsorile vor continua și în zilele următoare.

Gazdele de la Rânca au pregătit deja pachete de cazare, dar şi program special pentru minivacanța de 1 decembrie.

Pentru Revelion stațiunea montană Rânca este deja ocupată la capacitate maximă, spun proprietarii de pensiuni, care promit oaspeților o distracție pe cinste în noaptea dintre ani.

CUVINTE CHEIE

Articole pe aceeaşi temă

Source