Incident armat în apropiere de Liverpool: o femeie a fost ucisă şi numeroase persoane au fost rănite

O anchetă pentru omucidere a fost deschisă după ce o femeie a murit şi numeroase persoane au fost rănite într-un incident armat lângă Liverpool, a anunţat poliţia britanică, transmit duminică Press Association şi dpa.

25 Decembrie 2022, 08:43 (actualizat 25 Decembrie 2022, 08:50) Știrile TVR |

Poliţia din Merseyside / captura Youtube

Poliţia din Merseyside a informat că a primit un apel la Lighthouse Inn din Wallasey Village, sâmbătă, în jurul orei locale 11:50 pm (21:50 GMT), după relatări privind focuri de armă.

O tânără a fost dusă cu o plagă prin împuşcare la spital, unde a murit mai târziu, potrivit poliţiei.

Trei bărbaţi au fost transportaţi la spital cu plăgi prin împuşcare şi mai multe alte persoane au fost rănite în incident.

“Această anchetă se află în stadiu incipient şi înţelegem că este un incident de-a dreptul şocant şi dureros care s-a întâmplat chiar în Ajunul Crăciunului într-un loc foarte aglomerat, plin de tineri”, a declarat detectivul David McCaughrean, care a explicat că mai mulţi agenţi au fost trimişi la Wallasey Village pentru a lua probe şi a audia martori în încercarea de a stabili ce anume s-a întâmplat şi pentru a lua măsuri.

El a rugat persoanele care au fost martore la incident sau care au înregistrări video din timpul atacului să contacteze autorităţile, conform Agrepres.

“Credem că atacatorul a părăsit parcarea barului la bordul unui vehicul închis la culoare (…) imediat după atac şi suntem foarte interesaţi să fim contactaţi imediat de oricine a văzut cele întâmplate”, a mai spus oficialul britanic.

CUVINTE CHEIE

Articole pe aceeaşi temă

Source