Kaspersky a creat Cyber Spa – spaţiul digital în care utilizatorii pot practica tehnici de relaxare online

Experţii în securitate cibernetică de la Kaspersky anunţă crearea Cyber Spa – un spaţiu digital unic în care utilizatorii pot practica diverse tehnici de relaxare online, care îi ajută să facă faţă stresului şi anxietăţii digitale.

05 Mai 2021, 15:02 (actualizat 05 Mai 2021, 15:11) |

Cyber-Spa

„Astăzi, ne petrecem o parte semnificativă din viaţă online – de la studiu, muncă şi cumpărături, până la căutarea iubirii şi construirea comunităţilor. Cu toate acestea, învăţăm încă să administrăm această relaţie cu tehnologia, astfel încât să putem avea mai multă încredere în sistemele şi dispozitivele ce cuprind datele noastre personale şi să le folosim mai atent pentru a evita anxietatea sau epuizarea. La Kaspersky, credem că bunăstarea digitală ar trebui să fie prioritatea tuturor, mai ales în acest moment dificil prin care trecem. Prin introducerea platformei Cyber Spa, ne propunem să vă simţiţi mai încrezători, în timp ce experimentaţi mai puţin stres provocat de mediul digital, pentru a vă putea bucura de tehnologie fără griji”, se arată într-un comunicat de presă al companiei, transmis miercuri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, pe platforma Cyber Spa sunt propuse utilizatorilor mai multe proceduri de relaxare, respectiv: „Endless Serenity” (un set de meditaţii audiovizuale), „Sound Therapy” (relaxare audio cu sunet futurist), „Fitness selfie” (un set de exerciţii faciale care vizează eliminarea semnelor de stres şi emoţii negative) şi „Bile digitale antistress” (meditaţie tactilă anti-stres).

„Când intră pe pagina principală, vizitatorii Cyber Spa pot alege instrumentul pe care îl consideră cel mai benefic în acel moment sau pot trece printr-un test de diagnosticare pentru a afla nivelul general de stres. După test, platforma oferă un set de tehnici de relaxare în cea mai potrivită succesiune. Toate procedurile se bazează pe tehnici demonstrate, de auto-relaxare, iar efectele lor pot fi îmbunătăţite prin repetare. În plus, un set de sunete speciale – Jupiter techno, infinitul unei găuri negre şi şoaptele unui cyborg prietenos – au fost create special pentru tratamentul „Sound Therapy” al Cyber Spa”, menţionează experţii în securitate cibernetică.

Datele Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), preluate de Kasperky, arată că, în timpul pandemiei, 70% dintre ţările chestionate au adoptat telemedicina sau teleterapia pentru sănătate mintală şi sprijin psihosocial (MHPSS).

Kaspersky este o companie globală de securitate cibernetică fondată în anul 1997 şi care, în prezent, protejează prin tehnologiile sale peste 400 de milioane de utilizatori individuali şi 250.000 de companii-client.

sursa agerpres

Source

Distribuie știrea