Mbappe a suferit o fractură nazală în meciul Franţa – Austria, 1-0

Kylian Mbappe, căpitanul selecţionatei Franţei, a suferit o fractură nazală în cursul meciului câştigat la limită în faţa Austriei (scor 1-0), luni seara la Dusseldorf, în cadrul Grupei D a Campionatului European de fotbal – EURO 2024, informează AFP.

Mbappe s-a accidentat în minutul 86 al jocului, după o ciocnire cu fundaşul austriac Kevin Denso, în timp ce încerca să lovească mingea cu capul.

Starul Les Bleus a părăsit terenul cu nasul însângerat, primind şi un cartonaş galben pentru că a revenit pe teren fără acordul arbitrului (90).

Mbappe, care a provocat autogolul lui Maximilian Woeber (38), care a adus victoria francezilor, a fost înlocuit de Olivier Giroud (90+1).

Selecţionerul Didier Deschamps s-a arătat îngrijorat, la finalul jocului de accidentarea vedetei sale, fractura nazală fiind confirmată ulterior de o sursă din anturajul jucătorului, citată de AFP.

„Se pare că nasul său nu este deloc bine. Deci, vom vedea. Este, cu siguranţă, aspectul negativ al acestei seri, chiar dacă este doar un nas. Evident, este foarte deranjant pentru noi”, a spus Deschamps.

Selecţionata Franţei va disputa vineri al doilea său meci din Grupa D, împotriva Olandei, principala sa rivală din Grupa D, la Leipzig.

Distribuie știrea