Trei jucătoare de tenis din România participă la Jocurile Olimpice de la Paris, la simplu. Jaqueline Cristian: O medalie ar fi un vis devenit realitate

O medalie la Paris ar fi un vis, crede Jaqueline Cristian. La primele Jocuri Olimpice din carieră, Jaq vrea să facă un rezultat mare în turneul care se va desfășura chiar la Roland Garros. Jocurile Olimpice de la Paris vor fi în direct la TVR.

România va avea trei jucătoare în turneul olimpic la simplu. Ana Bogdan, Irina Begu și Jaqueline Cristian vor fi prezente la Paris.

Sunt foarte fericită să mă calific la Jocurile Olimpice de anul ăsta. Faptul că se joacă la Roland Garros e foarte bine pentru noi, pentru că știm la ce să ne așteptăm și e locul ideal unde ai vrei să joci”, a declarat Jaq.

România are o medalie olimpică la tenis. Acum 8 ani, la Rio, Horia Tecau și Florin Mergea câștigau argintul la dublu.

Jaqueline speră să obțină și ea un rezultat mare la Jocuri: „Clar visăm, pentru asta ne antrenăm și pentru asta o să luptăm acolo, din prima zi. M-aș bucura enorm, ar fi un vis devenit realitate. dar o să luăm meci cu meci și, în primul rând, o să ne bucurăm.”

Distribuie știrea