Mercedes recheamă în service aproape 1 milion de mașini din cauza frânelor defecte

La sfârșitul săptămânii, compania a declarat că va contacta proprietarii vehiculelor, deoarece frânele acestora pot fi afectate de ceea ce a numit “coroziune avansată”.

06 Iunie 2022, 13:58 (actualizat 06 Iunie 2022, 14:02) Știrile TVR |

Mercedes

Rechemarea afectează un total de 993.407 vehicule, inclusiv 70.000 în Germania.

Mercedes a rechemat în service un număr similar de mașini anul trecut din cauza unei probleme de siguranță cu sistemul de apel de urgență.

Compania a precizat că vehiculele din ultima rechemare în service au fost construite între 2004 și 2015 și fac parte din seriile sale de SUV-uri ML și GL și din monovolumele de lux R-Class.

“Am constatat că, la unele dintre aceste vehicule, funcția servofrânei ar putea fi afectată de coroziunea avansată din zona de îmbinare a carcasei”, a declarat Mercedes într-un comunicat.

Mercedes a declarat că începe imediat rechemarea în service și că procesul va implica inspectarea vehiculelor potențial defecte și înlocuirea pieselor, dacă este necesar.

În februarie anul trecut, compania a rechemat în service peste 1 milion de mașini din cauza unui defect al funcției sale “eCall”, care alertează serviciile de urgență în caz de accident și transmite locația vehiculului.

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.