Mesaje de iubire pentru copiii cu branule. O mie de copii internați în spitalele de oncopediatrie vor primi cadouri și mesaje de la vedetele preferate

De 1 iunie, o mie de copii internați în spitalele de oncopediatrie din România vor primi jucării, dulciuri, hăinuțe, dar și mesaje video de la vedetele preferate. Totul, prin intermediul unei campanii care se va desfășura în nouă spitale din țară, inclusiv la Cluj.

18 Mai 2021, 10:43 (actualizat 18 Mai 2021, 11:36) |

Deși anul acesta, în contextul pandemiei, inițiatorii campaniei nu vor putea intra în saloane, aceștia vor transmite darurile copiilor și vor anima spațiul din fața spitalului, astfel încât micuții să-i urmărească de la geamuri.

Copiii sunt cei care ne învață să fim fericiți fără motive și să trăim totul cu intensitate; însă în momentul în care ei suferă, noi suntem cei care trebuie să le readucem zâmbetul pe buze.

Acum zece ani a început o campanie pentru micuții bolnavi de cancer din România. De atunci, o mie de copii primesc de câteva ori pe an mici bucurii.

Și anul acesta, campania ajunge în nouă spitale din România, inclusiv în secția de oncopediatrie a Institutului Oncologic din Cluj-Napoca. Copiii vor primi mesaje video de la vedetele preferate, dar și pachete cu daruri.

Darurile înseamnă enorm atât pentru copii, cât și pentru familie. În acest fel, ei simt că oamenii le sunt aproape și le înțeleg durerea.

Pentru organizarea deplasărilor și pentru cele o mie de pachete, este nevoie de ajutor. Cei care vor să le ofere micuților din spitale o bucurie de Ziua Copilului pot dona online sau prin transfer bancar, în conturile afișate.

Beneficiar: Fundația Noua Generație

Cont LEI: RO70INGB000099990670109

Cont EURO: RO67INGB0000999910896976

De săptămâna viitoare, începe distribuția cadourilor. Chiar dacă anul acesta nu vor putea intra în saloane, inițiatorii campaniei vor trimite darurile și vor anima locul din fața spitalului, astfel încât copiii să-i urmărească de la geamuri. Mai multe detalii despre campanie pot fi accesate online, pe pagina Mesaje de iubire pentru copiii cu branule.

Source

Distribuie știrea