METEO. Temperaturi scăzute și ger pe timpul nopții

Vremea se menține în continuare rece în Transilvania, Maramureș cât și în zona montană. Norii vor rămâne în peisaj în vestul, nord-estul și sudul țării, în rest vom avea soare și atmosferă plăcută. Vântul se va intensifica în zona litoralulului iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și +7 grade.

În Capitală nu sunt schimbări foarte mari față de ziua de ieri, vom avea momente însorite fără prea mulți nori pe cer iar mercurul din termometre va urca până la 6 grade.

La munte, în ansamblu, se anunță o zi frumoasă, dar geroasă dimineața cât și noaptea. Vântul se va înteți din când în când iar prin stațiuni temperaturile mai cresc puțin.

Marți, vremea se va încălzi, însă nopțile și diminețile vor fi geroase în special în Transilvania. Din loc în loc vor mai fi înnorări în vest, nord și centru iar în rest soarele va străluci pe tot parcursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și +12 grade.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică atmosfera se va menține în continuare caldă, cu temperaturi peste normalul perioadei. Chiar și în nord-vest norii se mai risipesc, dând voie soarelui să strălucească. În schimb, vântul va sufla mai tare.

În Peninsula Scandinavă cerul va avea înnorări, cu precipitații sub toate formele –  ploaie, lapoviță și ninsoare.

În Restul Europei nu sunt schimbări notabile, lipsesc precipitațiile și predomină vremea frumoasă.

Distribuie știrea