Noii vicepreședinți ai Camerei Deputaților: Alfred Simonis (PSD), Daniel Suciu (PSD), Lucian Bode (PNL) şi Dan Barna (USR)

Plenul Camerei Deputaţilor a ales, joi, în prima şedinţă din sesiunea parlamentară, noua componenţă a Biroului Permanent.

Vor ocupa funcţii de vicepreşedinţi ai Camerei Deputaţilor Alfred Simonis (preşedinte interimar) şi Daniel Suciu de la PSD, Lucian Bode de la PNL şi Dan Barna de la USR.

Secretari au fost aleşi: Alexandra Presură (PSD), Cristian Buican (PNL), Geanina Şerban (AUR), Ovidiu Ganţ (grupul minorităţilor naţionale).

Pe funcţiile de chestori au fost desemnaţi: Mitică Mărgărit şi Valer Zetea de la PSD, George Tuţă de la PNL, Seres Denes de la UDMR.

Liderii de grup au rămas aceiaşi ca în sesiunea trecută: Ciprian Şerban la PSD, Gabriel Andronache la PNL, Ionuţ Moşteanu la USR, Alin Coleşa la AUR, Csoma Botond la UDMR şi Varujan Pambuccian la grupul minorităţilor. 

La începutul fiecărei sesiuni parlamentare, ambele camere ale Parlamentului își realeg conducerile, mai puțin funcțiile de președinte.

Distribuie știrea