Nu vor fi modificări importante ale restricțiilor până la 1 iunie. Cîţu: Cred în ținta de 5 milioane de persoane vaccinate. Trebuie să se implice tot Guvernul

Guvernul va prelungi starea de alertă. Și deocamdată, nu vor fi modificări importante ale restricțiilor. Premierul Florin Citu spune că schimbările sunt posibile doar de la 1 iunie, o dată cu atingerea țintelor de vaccinare. Iar pentru susținerea vaccinării, toți miniștrii vor ieși săptămână viitoare în stradă, să răspundă întrebărilor românilor.

10 Mai 2021, 11:39 (actualizat 10 Mai 2021, 11:51) |

Florin Cițu

Premierul Florin Cîţu s-a declarat convins, luni, că ţinta de 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie va fi atinsă şi a punctat că săptămâna viitoare este posibil ca membrii Guvernului să iasă în stradă şi să se implice direct în campania de vaccinare.

Continuăm în acelaşi ritm. Avem resursele din partea Guvernului, le punem la dispoziţie şi cu mai multe campanii de vaccinare în perioada următoare pentru a ne atinge ţinta pe care am pus-o la 1 iunie de 5 milioane de persoane vaccinate. În continuare eu cred în această ţintă”, a spus Cîţu, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

El a anunţat o „şedinţă de Guvern în stradă” săptămâna viitoare.

Cred că săptămâna viitoare vom avea tot Guvernul în stradă în ţară – miniştri şi secretari de stat – la centrele de vaccinare. Trebuie să se implice tot Guvernul direct în această campanie şi cred că săptămâna viitoare facem o acţiune, un fel de şedinţă de Guvern în stradă în care toţi vom fi şi vom vorbi cu cetăţenii, le vom răspunde întrebărilor după ce ies de la vaccinare”, a afirmat premierul.

Source

Distribuie știrea