Peste 1200 de grame de droguri de risc, ridicate în urma a trei percheziții domiciliare

Peste 1200 de grame de droguri de risc

În urma activităților, au fost ridicate peste 1,2 kilograme de fragmente vegetale, susceptibile a fi cannabis și un cântar electronic.

4 persoane au fost conduse la audieri, pe numele acestora fiind emise mandate de aducere, iar față de un bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Din cercetări a reieșit că, începând din anul 2019, un bărbat, de 49 de ani, din Reşiţa, stabilit în Spania ar fi procurat și distribuit droguri de risc în județ, în activitatea infracțională de distribuție și depozitare a drogurilor fiind atrași alți tineri din municipiu.

Drogurile de risc ar fi fost procurate din Spania și introduse în țară prin intermediul unor firme de transport persoane și colete, ulterior fiind distribuite en-gross în rândul tinerilor din judeţul Caraş-Severin.

Bărbatul de 49 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc, a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat judecătorului din cadrul Tribunalului Caraș-Severin, cu propunere de arestare preventivă.

Source