Polei pe unele drumuri din Harghita; circulaţie oprită pe DN 13C după ce un pârâu a inundat carosabilul

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează luni dimineaţa că circulaţia rutieră este oprită pe DN 13C, între localităţile Cristur şi Bisericani, la kilometrul 27, în judeţul Harghita, după ce un pârâu local a ieşit din matcă şi a inundat partea carosabilă.

20 Februarie 2023, 07:25 (actualizat 20 Februarie 2023, 07:27) Știrile TVR |

Iarnă, polei

Potrivit unui comunicat de presă, se acţionează cu utilaje pentru curăţarea suprafeţei de rulare.

De asemenea, este semnalat polei, carosabilul fiind alunecos, pe DN 15, între localităţile Topliţa şi Borsec din judeţul Harghita, dar şi pe DN 12C, în localitatea Lacu Roşu. Se acţionează cu utilaje care împrăştie material antiderapant.

Este semnalată ninsoare slabă în zona montană a judeţelor Braşov, Prahova şi Vrancea, fără depuneri pe partea carosabilă, iar în judeţul Gorj, pe DN 67C, între km. 22 – 34, în staţiunea Rânca, zăpada este viscolită, fiind un strat de un centimetru de zăpadă pe carosabil. Se acţionează cu utilaje pentru deszăpezire.

Sunt semnalate precipitaţii sub formă de ploaie pe autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa, tronsonul kilometric 64 -212, A3 Bucureşti – Ploieşti, tronsonul kilometric 43 – 68 şi A4 Ovidiu – Agigea, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt normale.

Sursa Agerpres

Source

Distribuie știrea