• Fri. Sep 24th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Pontoane închise la Orșova, după accidentul de caiac

Jul 24, 2021

Decizie drastică a autorităţilor locale după incidentul de la Orşova, când caiacul unor tineri sportivi a fost rupt în două de o şalupă de agrement care circula cu viteză pe Dunăre. Proprietarii de ambarcaţiuni au la dispoziţie 30 de zile ca să închidă pontoanele. Aceştia nu sunt însă de acord cu măsura şi vor să dea Primăria în judecată.

24 Iulie 2021, 20:16 (actualizat 24 Iulie 2021, 20:42) |

Incidentul în care unul dintre cei patru tineri sportivi a fost rănit a determinat autoritățile de la Orşova să sisteze activitățile de agrement în zona în care se antrenează canotorii. Proprietarii de ambarcațiuni au primit somaţii să-și închidă pontoanele.

Proprietarii de ambarcațiuni sunt deciși să dea în judecată autoritățile locale. Ei propun, în schimb, limitarea vitezei cu care se deplasează pe Dunăre.

Primăria Orşova pare de neînduplecat.

Autoritățile locale au promis, totuși, că pontoanele de unde pleacă şalupele de agrement vor fi amenajate în altă zonă, departe de culoarul unde se antrenează canotorii de la Club Sportiv Orşova. Nu au stabilit însă un termen precis pentru această schimbare.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *