Prof. univ. dr. Viorel Jinga: La maratonul vaccinării din București, cadre didactice ale Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” vor răspunde întrebărilor cu privire la vaccinare

Sunt 1200 de voluntari care s-au înscris pe un link și, la un moment dat, a trebuit să oprim înscrierea voluntarilor pentru că erau prea mulți și am făcut înscriere și pentru rapel peste trei săptămâni. Pentru cele 50 de cabinete s-au înscris circa 1200 de voluntari din care  500 de studenți. Remarcăm activitatea de voluntariat a studenților și în alte acțiuni, 300 de asistente medicale, cu sprijinul Ordinului asistentelor din București și 400 de medici, majoritatea cadre didactice la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, a declarat la TVR 1, prof. univ. dr. Viorel Jinga, rector al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

Voluntarii s-au implicat în această campanie pentru a ajuta la accelerarea vaccinării în țara noastră.

Prof. univ. dr. Viorel Jinga a mai anunțat că va fi un studio de la care se vor transmite părerile specialiștilor în domeniul COVID-ului, al vaccinului, al efectelor secundare. Cadre didactice ale Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” vor răspunde la întrebările celor care sunt încă nehotărâți sau au anumite suspiciuni cu privire la vaccinare.

Source

Distribuie știrea