România întâlnește Slovacia în ultimul meci din grupe, la Euro 2024. Edi Iordănescu: Ne dorim locul 1

Edi Iordănescu și Andrei Burcă au evitat elegant subiectul despre remiza de salon dintre România și Slovacia, care ar duce ambele echipe în optimi. Selecționerul a lansat însă un pronostic șocant: Belgia nu va învinge Ucraina.

Burcă și Edi Iordănescu au driblat la întrebările despre egalul care e avantajos pentru Slovacia și România în ultimul meci din grupă.

Edward Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României: Jucăm pentru calificare. Mai mult decât atât? Da, ne dorim locul 1. Pentru că am fost de la început, suntem încă pe locul 1 și ne dorim să terminăm pe locul 1, dacă se poate.

Iordănescu a analizat ultimele 2 jocuri din grupă și a lansat o opinie care nu avantajează Belgia, una din contracandidatele la primul loc din grupa E.

Edward Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României: Belgia rămâne o forță, cu toate astea cred personal că Belgia nu va învinge Ucraina.

Pentru fanii noștri vom da totul în meciul cu Slovacia spune Andrei Burcă.

Andrei Burcă, jucător în echipa României: Fanii români în acest moment sunt numărul 1 de la Euro. Cel puțin pe mine, mă fac să dau 120%.

Distribuie știrea