Sanna Marin, premierul Finlandei: Înregistrările sunt private. Sunt supărată că au ajuns în spațiul public. Nu am consumat droguri, doar alcool

Sanna Marin / FOTO: Captură video Facebook Reuters

„Aceste înregistrări sunt private și au fost filmate într-un spațiu privat. Sunt supărată că au ajuns în spațiul public. Am petrecut o noapte cu prietenii mei”, a declarat Sanna Marin, premierul de 36 de ani al Finlandei, potrivit Reuters.

Întrebată dacă a folosit droguri, Sanna Marin a spus: „Nu, din câte știu. Doar alcool”.

Întrebată dacă mai sunt și alte filmări cu care poate fi șantajată, Sanna Marin a declarat că „nu sunt șantajată,  sunt filmări private și nu ar fi trebuit să ajungă vreodată în spațiul public.”

Imaginile „au fost filmate în această vară, într-o locuință particulară. Nu voi spune cui îi aparține această locuință”, a precizat șefa Executivului din Finlanda, întrebată când și unde au fost filmate scenele cu ea dansând.

Împreună cu câţiva prieteni celebri ai săi, Sanna Marin a petrecut într-o casă privată, înainte de a vizita două baruri. Ea a subliniat dreptul său de a-şi petrece timpul liber la fel cum o fac cei de vârsta ei, declarând pentru postul de radio Yle că ea speră că lumea va accepta acest lucru şi că finlandezii „trăiesc în democraţie”.

Imaginile cu Sanna Marin dansând au apărut în presă joi, scurse de pe un cont privat de Instagram, conform Reuters.

Source