Secretarul general al Tineretul Național Liberal a fost demis de la partid și de la Autoritatea pentru Digitalizarea României, după incidentele de la Școala de Vară

Tineretul Național Liberal

Premierul Nicolae Ciucă, care este și președintele PNL, l-a demis pe Octavian Oprea și din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României, potrivit unui comunicat PNL.

Octavian Oprea, secretar general al TNL, a fost principalul organizator al evenimentului, organizat în weekendul 9 -11 septembrie 2022 în stațiunea Venus,  în timpul căruia tineri liberali le-au adresat cuvinte jignitoare la adresa membrilor altor formațiuni politice.

Partidul Național Liberal se delimitează de astfel de comportamente care nu fac decât să atace principiile și valorile care stau la baza întregii noastre activități. Ne dorim alături de noi cât mai mulți tineri care să înțeleagă că PNL este ghidat de demnitate, solidaritate și respect. Avem nevoie ca tânăra generație să înțeleagă că schimbarea are loc numai prin implicare, iar implicarea necesită asumarea unui rol în societatea din care facem parte” – se arată în comunicatul PNL.

Source

Distribuie știrea