Sendvișuri cu musculițe, într-o școală din Căzănești, jud. Mehedinți. Părinții susțin că unor copii li s-a făcut rău

Sendvișuri cu musculițe la școală. Sunt acuzațiile părinților din Căzănești, județul Mehedinți care spun că au văzut cu ochii lor insecte în mâncarea primită de elevi. Mai mult, oamenii susțin că unor copii li s-a făcut rău. Conducerea școlii spune în schimb că sendvișurile se alterează pentru că sunt ținute ore în șir de cei mici înainte de a fi consumate.

Părinții mai multor copii din Căzănești susțin că mâncarea primită la școală este stricată. Ei au chiar dovadă filmată – insecte într-un sendviș cu care copilul a venit acasă. Mai mult, spun ei conținea varză alterată.

Conducerea școlii spune că elevii i-au au sesizat această situație și că a anunțat reprezentanții firmei ce furnizează hrană, pentru a lua măsuri. Susține însă că nu sunt probleme grave.

Monica Pop, director: Nu există cazuri de toxinfecție, nu se face din varză puțin deteriorată. La noi vin la 10 sendvișurile. Le-am sugerat să mănânce sendvișul. În 6-7 ore este foarte cald, se alterează, au carne, brânză topită, salam, piept de pui.

Nu este prima oară când sunt probleme legate de hrana servită copiilor. În urmă cu câteva luni, părinții au reclamat că la școală a fost adusă mâncare de tip fast-food, cartofi prăjiți și ketchup. Acestea au fost scoase ulterior din meniu. Părinții sunt acum hotărâți să sesizeze și Direcția de Sănătate Publică.

Distribuie știrea