Simona Halep și-a întărit echipa. Mouratoglou i l-a angajat pe Mike James, cel mai cunoscut strateg și analist din tenisul mondial

Să văd cât de bună pot să fiu, declară Halep, după ce Mouratoglou i l-a angajat pe cel mai bun analist și strateg din tenisul mondial. Cred mai mult în mine, spune Simona, care exact acum un deceniu a făcut primul mare rezultat din carieră, la Roma.

10 Mai 2022, 20:18 (actualizat 10 Mai 2022, 20:55) Știrile TVR |

Halep pariază pe contractul semnat cu Mouratoglou: ca să o readucă pe Simona în top 10 WTA, antrenorul francez l-a angajat pe Mike James, cel mai cunoscut strateg și analist din tenisul mondial.

SIMONA  HALEP: „Merge foarte bine relația. Îmi place foarte mult personalitatea lui, felul cum este, energia, îmi dă multă încredere și, de la zi la zi, parcă cred și eu mai mult în mine și am energie foarte multă să schimb anumite treburi pe care trebuie să le schimb”.

Titlu cucerit în 202o și alte două finale disputate la Roma a jucat Simona la ultimele 5 ediții de la “Foro Italico”:

SIMONA  HALEP: „Mereu este o plăcere să mă întorc la Roma, să joc. Am amintiri frumoase, am jucat un tenis foarte bun în trecut și atmosfera este una dosebită”.

Anul trecut, la Roma, Halep a suferit o ruptură musculară la gambă, cea mai gravă accidentare din carieră, din cauza căreia nu a jucat “Roland Garros” și nu și-a apărat titlul la “Wimbledon”.

SIMONA  HALEP: „Mă simt bine pe teren. Chiar cred că pot să joc cel mai bun tenis al meu. Să văd cât de bună pot să fiu”.

Source