Șoferița din Iași care a omorât patru muncitori are discernământ, a stabilit o comisie de doctori de la Spitalul Socola

Femeia de 38 de ani a intrat cu mașina, pe 16 iunie anul acesta, într-o utilitară care staționa pe marginea drumului, în Iași, lângă care se aflau șapte muncitori. În urma impactului, patru dintre aceștia au murit și ceilalți trei au fost răniți. O comisie de la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iași a stabilit astăzi că șoferița avea și are discernământ, potrivit Societății de Avocați Cuculis.

06 Iulie 2022, 15:24 (actualizat 06 Iulie 2022, 15:32) Știrile TVR |

Șoferița, la audieri

Șoferița din Iași care a ucis patru persoane a avut și are discernământ. Comisia de la Socola a convocat-o în 2 rânduri pe aceasta, iar astăzi au ajuns la concluzia medicală că șoferița urmează să răspundă penal. Între timp se așteaptă și răspunsul expertizei criminalistice rutiere.

O femeie de 38 de ani, care se afla, pe 16 iunie, la volanul unei maşini ce circula dinspre cartierul Păcurari spre zona Bibliotecii Central Universitare din Iaşi, a pierdut controlul volanului într-o curbă, a lovit o clădire şi a intrat în plin într-o autoutilitară staţionată pe dreapta, lângă care se aflau şapte muncitori de la Citadin, lovind mortal patru dintre aceştia. Femeia a fost reţinută, apoi arestată preventiv. Alţi trei oameni au ajuns la spital.

Femeia care a provocat tragedia a scăpat cu răni uşoare.

Source