Sorin Grindeanu a ironizat sloganul de campanie al lui Ciucă. ”Un ostaș în slujba țării”, transformat în ”Un poznaș în slujba țării…”

Sorin Grindeanu a ironizat sloganul de campanie al lui Ciucă, ”Un ostaș în slujba țării”, și l-a transformat în ”Un poznaș în slujba țării…”.

Prim-vicepreședintele PSD a publicat pe contul său de facebook un document intern al PNL din 3 martie: o decizie a Biroului Politic Național al PNL de organizare a alegerilor prezidențiale în 15 septembrie și 29 septembrie.

Marcel Ciolacu a lansat joi primul atac dur la Nicolae Ciucă și a declarat că ”onoarea nu poate fi doar pe panouri”, potrivit Antena 3, cu referire la campania de imagine a șefului PNL cu panouri având mesajul ”Un ostaș în slujba țării”. Ciolacu a adăugat că PNL vrea să schimbe regulile jocului, critică pentru liberalii care vor să modifice data alegerilor prezidențiale. E pentru prima oară când șeful PSD lansează un atac dur la adresa lui Nicolae Ciucă, cu care a fost într-un parteneriat politic în ultimii trei ani.

Nicolae Ciucă, a reacționat joi după atacul liderului PSD, Marcel Ciolacu. Într-un reel postat pe Facebook, Nicolae Ciucă spune că nu înțelege reacția acestuia și susține că, atunci când vine vorba de alegerile prezidențiale, „trebuie să rămânem în prevederile legale și în termenele legale”.

”Haideți să stăm jos și să discutăm, să discutăm pe bază de principii, pe bază de reguli, nu pentru a face în așa fel încât să respectăm agenda personală a liderilor PSD”, a mai spus Nicolae Ciucă în filmuleț.

Distribuie știrea