„Teroriştii ruşi bombardează din nou Hersonul”. Cel puțin 3 morți după un atac

Cel puţin trei persoane au fost ucise şi două rănite în urma unui atac rusesc la Herson, în sudul Ucrainei, au anunţat autorităţile. Atacul vine la două zile după tiruri de artilerie intense.

11 Martie 2023, 15:50 (actualizat 11 Martie 2023, 16:05) Știrile TVR |

Bombardamente la Herson / FOTO: twitter.com/nexta_tv

Ştim de 3 persoane care au fost ucise, în timp ce alte două sunt rănite în urma unui atac inamic asupra unei parcări pe autostrada care leagă Mikolaiv de Herson„, a indicat, pe Telegram, Oleksandr Prokudin, şeful administraţiei militare regionale din Herson.

„Operaţiunile de salvare continuă” la faţa locului, a adăugat el.

O femeie de 53 de ani a scăpat ca prin urechile acului. Ea se afla într-un supermarket unde venise să-şi facă aprovizionarea, când s-a produs explozia afară. Maşina pe care o parcase lângă magazin a fost lovită.

Teroriştii ruşi bombardează din nou Hersonul. Sunt morţi şi răniţi„, a anunțat, la rândul său, pe Telegram, şeful Administraţiei prezidenţiale de la Kiev, Andrii Iermak.

Această nouă lovitură vine la două zile după ce tiruri cu obuze ale artileriei ruse au ucis 3 persoane în Herson, potrivit datelor Preşedinţiei ucrainene.

Herson, centrul administrativ al regiunii cu acelaşi nume din sudul Ucrainei, a fost eliberat în noiembrie, după mai multe luni de ocupaţie rusească. De atunci, tirurile ruseşti au loc cu regularitate asupra acestei regiuni pe care Moscova o controlează parţial.

În regiunea Donețk, la Kostyantynivka, 8 civili au fost răniți în urma atacurilor rusești.

Source

Distribuie știrea