Trei oameni au murit și patru au fost răniți într-un accident cumplit lângă Timișoara

Accident cumplit într-o localitate aflată la câțiva kilometri de Timișoara. Un TIR a intrat pe contrasens și a spulberat patru mașini. Trei oameni au murit și patru au fost răniți. Șoferul autocamionului a observat prea târziu o mașină oprită chiar în faţă și a încercat să o evite. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

03 August 2021, 18:13 (actualizat 03 August 2021, 19:45) |

Accidentul s-a petrecut în localitatea Albina, din județul Timiș. Șoferul autocamionului, un bărbat de 54 de ani, se îndrepta spre Buziaș. În fața lui circula o mașină care, la un moment dat, a oprit ca să vireze la stânga. Conducătorul TIR-ului a observat autoturismul oprit prea târziu și, ca să nu-l lovească, a tras de volan și a intrat pe contrasens. A lovit patru mașini care circulau regulamentar.

Impactul a fost cumplit. Șoferii primelor două autoturisme lovite și o femeie, mama unuia dintre conducătorii auto, au murit. Încă patru persoane au fost rănite dintre care două au fost transportate la spital.

Traficul în zonă a fost blocat mai multe zeci de minute.

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.