Un băiețel de patru ani a murit pe masa de operație. Copilul, operat anterior de hernie inghinală, a făcut stop cardio-respirator

Durere mare într-o familie din Vrancea, după ce copilul lor de 4 ani a murit la Spitalul Județean Focșani. Băiatul a fost operat de hernie inghinală, dar starea sa de sănătate s-a înrăutățit după ce a fost externat. Și a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, în timpul căreia a făcut stop cardio respirator. Părinții sunt disperați și îi acuză pe medici de malpraxis. Atenție, urmează detalii cu puternic impact emoțional!

09 Mai 2022, 17:32 (actualizat 09 Mai 2022, 18:28) Știrile TVR |

Copilul de 4 ani a fost dus la spitalul din Focșani pentru a fi operat de hernie inghinală. Era o intervenție programată care s-a încheiat fără incidente și a doua zi băiatul a fost lăsat să plece acasă.

Seara s-a simțit rău, iar părinții l-au dus din nou la spital a doua zi, la prima oră. Avea o tumefacție mărită în zona regiunii inghinale.

Medicii au decis că e nevoie din nou de operație.

În timpul intervenției, copilul a intrat în stop cardio respirator. Medicii au încercat să-l salveze, dar în zadar. Părinții, care au rămas acum cu trei copii, dau vina pe doctori.

Conducerea spitalului a început o anchetă și a anunțat DSP.

Cauza decesului va fi stabilită în urma autopsiei care se va face la Iași.

Source