Un rapper a fost înjunghiat mortal la o petrecere în Londra

Un cântăreț de rap a fost înjunghiat mortal la o petrecere în Londra. Rapperul Hypo, pe numele său real Lamar Jackson, în vârstă de 39 de ani, a fost găsit cu răni prin înjunghiere de polițiștii și paramedicii solicitați să intervină în urma unui conflict.

06 Iunie 2022, 11:52 (actualizat 06 Iunie 2022, 11:53) Știrile TVR |

Hypo

Bărbatul nu a putut fi salvat și a fost declarat mort la fața locului. Autoritățile au lansat o anchetă pentru crimă și au solicitat persoanelor prezente care au văzut sau au filmat incidentul, să vină în sprjinul poliției. Până acum nu au fost făcute arestări.

Jackson este fostul iubit al cântăreţei Emeli Sande şi a mai colaborat cu DJ-ul jamaican Popcaan. Hypo a lansat mai multe piese de-a lungul anilor, printre care Flex On My X, First Night şi No L’s.

Rapperul şi actorul Genesis Elijah i-a adus un omagiu muzicianului scriind un mesaj pe Twitter: „Încă mai am înregistrări cu mine Hypes şi Dappy răcorindu-se la magazin pe care nu le-am scos niciodată. RIP Hypo.”

Familia victimei a fost informată, dar identificarea oficială încă nu a avut loc, au declarat poliţiştii.

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.