Un reporter israelian a fost asaltat de fanii iranieni, după victoria Iranului în fața Țării Galilor

La Cupa Mondială din Qatar, fotbalul a reuşit să dărâme barierele politice şi i-a apropiat pe iranieni şi israelieni. După victoria de ieri a echipei Iranului, un reporter al televiziunii publice din Israel a fost asaltat de fanii persani care ne-au adus unele dintre cele mai frumoase momente ale acestui eveniment internaţional. Imaginile nu mai au nevoie de comentarii!

27 Noiembrie 2022, 19:48 Știrile TVR |

Uri Levy, jurnalist al televiziunii din Israel: „Da, mi-am pus ochelari de soare, iar ce vedeţi este euforia şi din timpul meciului. Mi-e greu să explic ce a fost pe stadion, publicul a fost parte din joc şi i-a împins pe jucători, dar adevărul este că Iranul a fost mult peste Ţara Galilor la toate capitolele. În prima repriză Sardar Azmoun a lovit bara, iar apoi a pasat pentru un gol anulat, însă, pentru offside. Asta e viaţa, dar aceşti suporteri sunt fantastici, e o nebunie. Cupa Mondială e în Orientul Mijlociu, indiferent dacă vă place sau nu, este unică şi nimic nu se compară cu ce a fost pe stadionul Ahmad Bin Ali. Uitaţi-vă ce se întâmplă şi cum mine” – a declarat jurnalistul, în timp ce era luat pe sus de suporterii iranieni.

Iran a câștigat dramatic, vineri, duelul cu Țara Galilor, scor 2-0, meci contând pentru Grupa B a Cupei Mondiale din Qatar. Ambele goluri au fost marcate în ultimele minute ale partidei.

Source

Distribuie știrea