Victor Ponta: Știm toți că tragedia de la “Colectiv” a fost folosită în scop politic pentru înlocuirea unui Guvern. Primarul Piedone nu are absolut nicio vină

Victor Ponta / FOTO: GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO, foto.agerpres.ro

“Știm toți că Tragedia de la “Colectiv” a fost folosită în scop politic pentru înlocuirea unui Guvern ( altfel trecea, ca multe alte tragedii). Din acest motiv nimeni nu a fost, de atunci și până azi, interesat să afle adevărul sau să facă dreptate! Știm toți că Primarul Piedone nu are absolut nicio vină ( dacă era “Colectiv” la Sibiu sau la Cluj nu cred că era băgat Primarul la închisoare)” – a scris fostul premier Victor Ponta, pe Facebook.

Victor Ponta: “Știm toți că acum ard oamenii în spitale și nimeni nu pățește ceva. Știm toți că și azi se organizează concerte în subsoluri și locații total inadecvate. Știm toți că nu am mai vrut să auzim de “Colectiv” ca să nu ne aducem aminte de manipularea și modul în care viețile pierdute au fost folosite cu cinism. Știm toți că acum “Corupția NU MAI ucide”, nici minciuna, prostia, incompetența și nesimțirea. I-am băgat pe Piedone și pe patronii Clubului la închisoare și mergem mai departe că și când nu a existat nimic. Extrem de trist!”

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.