VIDEO. Regina Elisabeta a II-a le-a făcut o farsă unor turiști americani care nu au recunoscut-o

09 Septembrie 2022, 13:44 (actualizat 09 Septembrie 2022, 13:49) Știrile TVR |

Regina Elisabeta a II-a

Cu ocazia Jubileului de Platină, Richard Griffin a redat dialogul amuzant purtat de Regină cu doi turiști americani cu care s-a întâlnit la un moment dat la Balmoral, dar care nu au recunoscut-o.

La acea vreme, Regina Elisabeta a II-a era la un picnic lângă castelul scoțian de la Balmoral, când doi turiști americani s-au apropiat de ea și unul dintre ei a început o conversație.

„Regina s-a oprit mereu și a salutat atunci când întâlnea oameni”, a spus Griffin pentru Sky News în timpul sărbătorilor Jubileului de Platină de la începutul acestui an.

„A fost clar din momentul în care ne-am oprit prima dată, că nu o recunoscuseră pe Regină. Turiștii i-au spus Reginei de unde venise, unde urmau să meargă și unde fuseseră în Marea Britanie. Când unul dintre ei a întrebat-o unde locuiește, ea a răspuns «În Londra». Și când i-a spus americanului că a venit la Castelul Balmoral în ultimii 80 de ani, drumețul a întrebat dacă a întâlnit-o vreodată pe Regina Elisabeta”, povestește fosta gardă de corp

„Ei bine, nu am întâlnito, dar Dick, aici de față, se întâlnește cu ea în mod regulat”, a spus Regina, referindu-se la Griffin.

Turistul american l-a întrebat apoi pe Griffin: „Oh, ai cunoscut-o pe Regină? Cum este ea?”.

Griffin a intrat în jocul Majestății Sale.

„Pentru că am fost cu ea mult timp și știam că o puteam tachina, am răspuns: «Oh, poate fi foarte arțăgoasă uneori, dar are un simț al umorului minunat»”.

Apoi, turistul americam și-a pus umărul în jurul lui Griffin, și-a scos aparatul foto și i l-a dat Reginei, întrebând-o dacă poate să-i facă o poză cu garda de corp.

„Majestatea Sa mi-a spus: «Mi-ar plăcea să fiu o muscă pe perete când le arată acele fotografii prietenilor lor din America. Și sper că cineva îi va spune cine sunt».

CUVINTE CHEIE

Articole pe aceeaşi temă

Source