VIDEO – Şarpe capturat de jandarmi în faţa unei farmacii din Galați

Un şarpe de aproximativ doi metri, care a creat panică în rândul trecătorilor aflaţi în zona unei farmacii din Galaţi, a fost capturat, marţi, de către jandarmi şi eliberat în mediul său natural pe malul râului Siret, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Galaţi.

21 Iunie 2022, 14:57 (actualizat 21 Iunie 2022, 15:09) Știrile TVR |

Sarpe prins, Galați

Potrivit sursei citate, jandarmii aflaţi în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi au fost direcţionaţi de către operatorul 112 în cartierul Micro 18, vizavi de Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde mai mulţi cetăţeni au semnalat că în faţa unei farmacii se află un şarpe foarte mare.

Până la sosirea echipajului de jandarmerie, zona a fost izolată de către o patrulă de poliţie, care nu au lăsat trecătorii să se apropie de reptilă.

În momentul în care au sosit, jandarmii au constatat că şarpele era agitat, iar pentru capturarea lui au folosit un cleşte special.

Reptila a fost îndepărtată de la faţa locului şi eliberată în mediul natural, în zona împădurită situată pe malul râului Siret.

VIDEO – Şarpe capturat de jandarmi în faţa unei farmacii din Galați

“Recomandăm cetăţenilor să nu încerce să se apropie de reptile, să nu încerce să le ridice singuri şi să solicite sprijinul la 112”, precizează IJJ Galaţi.

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.