• Sun. Dec 5th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Vladimir Putin: „Contăm pe dezvoltarea unor relaţii reciproc avantajoase cu România. Există un potenţial destul de bun de cooperare pe problematica regiunii Mării Negre”

May 18, 2021

Este declaraţia făcută de liderul de la Kremlin într-o ceremonie specială, în care 22 de noi ambasadori la Moscova şi-au prezentat scrisorile de acreditare. Printre ei, Cristian Istrate, noul şef al misiunii diplomatice a României.

Au mai fost prezenţi şefii misiunilor din  Republica Moldova, Polonia, Elveția și Olanda. Prezenţa ambasadorilor europeni la Kremlin are loc într-un moment tensionat în relațiile  Rusiei cu Occidentul. În  discursul său, Vladimir Putin a punctat pentru fiecare stat in parte aşteptările Rusiei în dezvoltarea relaţiilor bilaterale.

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei: “Contăm pe dezvoltarea unor relaţii reciproc avantajoase cu România. Suntem pregătiţi să lucrăm împreună pentru activarea legăturilor politice, economice şi umanitare. Există un potenţial destul de bun de cooperare pe problematica regiunii Mării Negre”.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *