Un reportaj “altfel”. Jurnaliștii Știrilor TVR își amintesc de Crăciunul copilăriei. Imagini inedite

Sunt locuri în care nici măcar Crăciunul nu poate opri activitatea, iar televiziunea este unul dintre acestea. Pentru ca dumneavoastră să aveţi ştiri de ultimă oră, jurnaliştii, producătorii, editorii, cameramanii, toţi angajaţii Televiziunii Române se rup de familia de acasă şi petrec sărbătorile la muncă.

25 Decembrie 2022, 20:44 (actualizat 25 Decembrie 2022, 21:08) Știrile TVR |

Dorina Florea este alături de dumneavoastră la Telejurnalul de seară. Dar v-aţi întrebat vreodată câte Crăciunuri a petrecut la serviciu?

Și Alina Stancu aduce ştiri în casele dumneavoastră, dar noi ştim şi că găteşte excelent.

Deşi instituţiile cu care lucrează şi-au închis porţile, Cătălin Deacu a trebuit să vină la serviciu. La fel și alți colegi care s-au obișnuit deja să-și petreacă sărbătorile în redacția Știrilor sau pe teren.

Chiar de Crăciun, când era mică, Diana Brâncuș a primit semnul că există minuni.

Dacă ar fi lipsit astăzi de la serviciu Camelia Csiki, acest reportaj nu ar fi existat. Şi pentru interviu a făcut rocadă cu Dorina.

Diana Anghel, producător al jurnalelor TVR, l-a întalnit pe Moş Crăciun de mai multe ori, în mod special în copilărie.

Redacţia care lucrează de Crăciun este evident mai mare decât trebuie să fie acest reportaj. Aşa că, poate cu altă ocazie, îi veți cunoaște și pe ceilalți jurnalişti, editori de montaj sau pe colegele de la Machiaj care au grijă să arătăm frumos la televizor de Crăciun.

Articole pe aceeaşi temă

Source